Presa din Germania, uimită după intrarea Cristinei Neagu. Reacția nemților

Handbal Cristina Neagu, în meciul România - Germania
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Decembrie 2023, 20:00
Data actualizarii: Joi 07 Decembrie 2023, 19:59

Cristina Neagu (35 de ani) a revenit în naționala României la meciul cu Germania, primul din grupele principale de la Campionatul Mondial de handbal feminin.

Accidentată la debutul turneului final și absentă de pe foaia de joc la duelurile cu Chile (44-19), Serbia (37-28) și Danemarca (23-39), Cristina Neagu și-a făcut apariția în premieră la meciul cu Germania, primul din grupa principală, crucial în vederea calificării în sferturile de finală de la Campionatul Mondial.

Presa din Germania, impresionată de intrarea Cristinei Neagu

Neagu a intrat pe teren în minutul 18 al meciului cu Germania, iar până la pauză a reușit două goluri din două aruncări. Publicația germană Bild a vorbit în termeni laudativi despre jucătoarea de la CSM București.

"Handbalista desemnată de patru ori cea mai bună din lume se înalță de la 10 metri și trimite o torpilă sub transversală", a scris Bild despre golul de 11-7. "Încă o aruncare extraordinară", a fost reacția nemților după al doilea gol al lui Neagu.

La pauză, Bild a concluzionat că "după o perioadă scurtă în care cele două echipe s-au studiat, a urmat un joc viu, în care ambele echipe au dat tonul. Daciana Hosu a intervenit decisiv de multe ori, au existat multe faulturi în ofensivă, astfel că România a reușit să capete un ușor avans. Germania a dat tot ce a avut mai bun, însă nu a reușit egalarea".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!