Handbal

Pentru meciul cu Brest din Liga Campionilor, CSM București pune în vânzare bilete virtuale pentru un scop nobil

CSM București - Brest e sâmbătă, de la 17:00, în format LIVE TEXT, pe www.sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 14:11
Data actualizarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 14:40

Pentru meciul cu Brest din Liga Campionilor, CSM București pune în vânzare bilete virtuale pentru un scop nobil

CSM București întâlnește sâmbătă, 30 octombrie 2021, ora 17:00, în runda a 6-a din Grupele Principale ale Ligii Campionilor, echipa Brest Bretagne Handball. Din păcate, tigroaicele vor lupta pentru a patra victorie consecutivă, fără suportul fizic al spectatorilor, având în vedere măsurile dispuse de autoritățile române, aplicabile pentru următoarea perioada.

"Chiar dacă nu sunteți alături de noi în tribune, vă vom simți energia din fața televizoarelor și ne dorim să ne implicăm activ în lupta contra pandemiei de coronavirus, astfel că vom scoate la vânzare bilete virtuale pentru a sprijini Fundația Spitalului Colțea. Banii colectați vor fi donați către Spitalul Colțea, pus la grea încercare în aceste zile.

Fundația Spitalului Colțea are ca obiectiv organizarea de acțiuni sociale, culturale și profesionale, destinate obținerii de donații materiale și fonduri financiare, în scopul extinderii capacității de spitalizare, modernizării aparaturii și instrumentarului din dotare, consolidării și refuncționalizării Spitalului Colțea.

Ne dorim să vă alăturați și voi inițiativei noastre și astfel să încercăm să trecem cu bine peste această perioadă grea! Vă mulțumim! Biletele pot fi achizitionate accesand acest link: https://www.iabilet.ro/bilete-csm-bucuresti-brest-bretagne-eveniment-caritabil-68967/", se arată pe site-ul oficial al grupării CSM București. 

CSM București a obținut în week-end a treia victorie consecutivă în Liga Campionilor la handbal feminin, după ce a învins Buducnost, într-un joc pe teren propriu, cu scorul de 30-22.

Până la finalul turului în grupele Ligii Campionilor au mai rămas două etape, iar CSM București va înfrunta Brest Bretagne pe teren propriu (30 octombrie), iar în săptămâna următoare va merge la Ferencvaros.

CITESTE SI
Modifică setările cookies