Oltchim se ia la bataie cu granzii Europei in Supercupa!

TADICI INCEARCA SA PUNA MANA PE SUPERCUPA EUROPEI
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Septembrie 2007, 17:56
Data actualizarii: Duminica 16 Septembrie 2007, 17:56

Daca in campionatul Romaniei nu are rival de 35 de meciuri, toate castigate, Oltchim trece la cucerirea Europei. Sambata si duminica galacticele lui Tadici au treaba, se iau la tranta cu cele mai bune echipe din lume in acest moment la Supercupa Europei de la Valcea.

Oltchim este a 3-a echipa din Romania care incearca sa castige Supercupa Europei, iar Tadici este la a doua sa tentativa. In sezonul 1995/1996, Zalaul lui Tadici castiga City Cup, dar Supercupa Europei mergea la campioana Croatiei si a continentului, Podravka, la care jucau Tarca si Valentina Cozma.

Rapid a fost a doua echipa romanesca in elita handbalului feminin. In sezonul 1999/2000, rapidistele ieseau pe ultimul loc la Supercupa castigata de Hypo Viena, intr-un an in care romancele castigasera si ele City Cup.

Oltchim este, insa, prima echipa de la noi cu sanse reale la castigarea trofeului. Detinatoarea Cupei Cupelor va juca sambata, impotriva finalistei Champions League, Lada Togliatti. In prima semifinala, castigatoarea Ligii, Slagelse, joaca impotriva masinii de handbal a lui Trefilov, Zvezda Zvenigorod.

Modifică setările cookies