Miercuri 07 Martie 2018, 18:16

Moment incredibil in handbalul romanesc! CSM Bucuresti, invinsa pentru prima data in competitia interna dupa 1 an si jumatate


	Moment incredibil in handbalul romanesc! CSM Bucuresti, invinsa pentru prima data in competitia interna dupa 1 an si jumatate

SCM Craiova a reusit marea surpriza in Liga Nationala de handbal.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

CSM Bucuresti a pierdut pentru prima data din septembrie 2016 in Liga Nationala de handbal, SCM Craiova reusind sa o invinga cu 23-21. Jucatoarele Craiovei au inscris cu o secunda inainte de finalul meciului pentru a stabili scorul final, CSM Bucuresti provocand mici emotii dupa ce s-au apropiat la 1 gol cu 10 secunde inainte de final.

CSM Bucuresti, lider autoritar in Liga Nationala, pierduse ultima data in fata celor de la Dunarea Braila in sezonul 2016/2017. Ambele echipe joace in cupele europene, insa SCM Craiova are o misiune extrem de dificila in Cupa EHF dupa ce a pierdut pe propriul teren, 23-25 cu Lada Togliatti.

In schimb, CSM Bucuresti este deja calificata in sferturile Ligii Campionilor, avand ultimul meci din grupa principala contra celor de la Rostov in acest weekend.

Sursa foto: Telekom Sport

Carmen Dan critică anchetarea șefilor Jandarmeriei și îl atacă pe Iohannis: ”ordin pe unitate”