CALIFICAREEE! HCM Baia Mare s-a calificat din nou in grupele Ligii Campionilor, dupa 32-21 cu Esbjerg!

CALIFICAREEE! HCM Baia Mare s-a calificat din nou in grupele Ligii Campionilor, dupa 32-21 cu Esbjerg!

HCM Baia Mare, vicecampioana Romaniei la handbal feminin si detinatoarea Supercupei, joaca astazi pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor. Turneul de calificare se disputa chiar la Baia Mare.

UPDATE | CALIFICAREEEEEEEEEEEE!

 

HCM BAIA MARE - TEAM ESBJERG, Live-Score32 la 21 (15-9) !!!JUCĂM ÎN GRUPELE LIGII CAMPIONILOR ! VĂ MULŢUMIM !

Posted by HCM Baia Mare on Sunday, September 13, 2015


HCM Baia mare se lupta si ea pentru grupele Ligii! Vicecampioanele Romaniei au defilat in meciul cu BelAZ Minsk si au invins cu 31-21. Formatia antrenata de Aurelian Rosca se bate maine (n.r duminica), de la 16:30, cu Esbjerg

HCM Baia Mare - BNTU BelAZ Minsk 31-21 (15-8)

Munteanu 15 interventii, Ungureanu 6 interventii - portari; Abbingh 6, Ardean 2, Geiger 6, Jezic 2, Marin 3, Nechita 5, Oltean 1, Perianu 1, Pineau, Preda, Szucs, Tanasie 1, Tatar, Vizitiu 4. Antrenor: Aurelian Rosca

Safonova, Shut - portari; Artsiukhovich 4, Danshina 2, Drazdova, Hrakhouskaya, Hutava 1, Kanaval, Kudriavceva 1, Kulik 1, Mazgo 5, Ozolina 1, Platanovich, Rudkouskaya, Silitskaya 5, Sukhamirava 1

Arbitri: Andorka - Hucker (Ungaria); Eliminari: 4-0

UPDATE | Team Esbjerg a trecut fara emotii de Ankara Yenimahalle, scor 32-28, astfel ca e prima finalista a turneului de calificare in grupele Ligii Campionilor.


HCM Baia Mare se bate cu BelAZ Minsk, Esbjerg si Ankara pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor si pentru sansa de a deveni a doua reprezenanta a tarii in cea mai importanta competitie intercluburi de pe continent, dupa campioana CSM Bucuresti.

Baia Mare, formatie antrenata de Aurelian Rosca, va disputa semifinala astazi, de la 16:00, in Sala Lascar Pana, impotriva bieloruselor de la BelAZ Minsk.

Daca vor trece de Minsk, vicecampioanele Ada Nechita, Gabi Szucs ori Valentina Ardean-Elisei se vor duela in finala cu invingatoarele dintre Esbjerg si Ankara.

HCM Baia Mare nu se va putea baza pe una dintre cele mai importante jucatoare. Brazilianca Alexandra Do Nascimento s-a accidentat la meciul cu Rapid, disputat in cursul saptamanii, astfel ca va lipsi astazi.

Totusi, HCM o va avea in teren pe Paula Ungureanu, portarita echipei nationale, care si-a revenit dupa o accidentare grava.

Lotul lui Aurelian Rosca pentru meciul cu Minsk

Portari: Ungureanu, Munteanu

Extreme: Nechita, Adrean-Elisei, Tanasie

Pivoti: Jezic, Tatar

Linia de 9: Szucs, Perianu, Abbingh, Pineau, Oltean, marin, Geiger, Vizitiu, Preda

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cea mai fierbinte dimineață de când se fac măsurători în România: oamenii au leșinat pe stradă. De joi va fi și mai rău
BRAT
Modifică setările cookies