LOVITURA grea pentru CSM Bucuresti chiar inainte de Final Four! Martin Ambros a refuzat oferta si a semnat cu o adversara din Liga

LOVITURA grea pentru CSM Bucuresti chiar inainte de Final Four! Martin Ambros a refuzat oferta si a semnat cu o adversara din Liga

Cei de la Rostov Don au anuntat oficial ca Martin Ambros va pregati echipa in sezonul viitor.

Principala tinta a celor de la CSM Bucuresti pentru postul de antrenor din vara, selectionerul nationalei Romaniei, Martin Ambros, a ales pana la urma sa-si respecte intelegerea cu Rostov Don si va pregati echipa din Rusia in stagiunea urmatoare.

Cei de la CSM sperau sa-l convinga pe Martin Ambros sa se razgandeasca insa acest lucru nu s-a mai intamplat. El a semnat un contract pe 1 an cu Rostov, cu drept de prelungire pentru inca o stagiune.

Martin Ambros va fi adversarul celor de la CSM Bucuresti in Final Four, el fiind la Gyor de 6 ani, club cu care a cucerit de 3 ori Liga Campionilor. El anuntase la inceputul anului ca va pleca de la Gyor.

Meciul dintre CSM Bucuresti si Gyor din Final Four se va disputa pe 12 mai de la ora 16.15. Rostov o va intalni in cealalta semifinala pe Vardar.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul vaccinării din Capitală are un succes peste așteptări. 12.362 de persoane s-au vaccinat până în prezent
BRAT
Modifică setările cookies