Sania, la intoarcerea din Rusia: "As vrea sa zic ceva, dar nu sunt Maradona!" Remember! Maradona: "Celor care n-au crezut in noi... sa mi-o suga"

Alin Sania a facut declaratia anului in handbal la intoarcerea nationalei Romaniei din Rusia, unde a obtinut calificarea la Mondiale.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Iunie 2010, 07:43
Data actualizarii: Duminica 20 Iunie 2010, 22:16

Zborul nationalei nu a fost usor. Avionul a avut probleme la Viena.

"A fost mult mai frumos ca ne-am calificat cu multe emotii. Cred ca le-am dat si o palma celor care ne-au criticat si probabil ca acum ii doare foarte rau. As avea si un mesaj pentru cei care ne-au criticat, dar nu sunt Maradona. Avem o echipa tanara, neexperimentata, dar nebuna. Acea nebunie reprezinta sarea si piperul echipei. Prin atitudinea noastra am demonstrat ca am plecat in Rusia cu gandul de a invinge si de a ne califica. Rusii au fost foarte relaxati, iar dupa primele 15 minute noi am capatat incredere, in vreme ce ei s-au panicat. Am simtit ca este momentul nostru si am jucat fara frica, fara teama, pentru ca fizic eram peste ei", a spus Sania.

Maradona, dupa calificarea Argentinei la Mondial:

"Aceasta calificare este pentru cei ce nu au crezut in aceasta echipa si care m-au tratat ca pe un nimic. Astazi, suntem la CM fara ajutorul nimanui si cu toate onorurile. Celor care nu au crezut in noi, si cer scuze doamnelor, sa mi-o suga si sa continue sa o suga.", a declarat Maradona, repetand aceste expresii.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies