Gatu despre meciul cu Chile: "Antrenament cu public!"

Sambata 05 Decembrie 2009, 12:59

Presedintele Federatiei Romane de Handbal, Cristian Gatu, a declarat pentru MEDIAFAX, ca meciul de debut al nationalei Romaniei la Campionatul Mondial din China a fost "un bun antrenament cu public si un debut incurajator".

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

"Este un inceput bun pentru Romania, un debut incurajator si, lasand la o parte replica slaba a adversarelor, pot spune ca a fost un bun antrenament cu public. Jocul i-a permis antrenorului Radu Voina sa ruleze tot lotul, sa regleze relatiile dintre jucatoare pe teren. Remarc intreaga echipa si consider imbucurator ca jucatoare precum Geiger si Vadineanu isi intra in mana, pentru ca este nevoie de toate fetele din lot in meciurile grele care vor urma", a spus Gatu.

Nationala de handbal feminin a Romaniei a invins sambata, la Suzhou, reprezentativa similara a statutului Chile, cu scorul de 51-17 (20-7), in meciul de debut din cadrul grupei C preliminare a Campionatului Mondial din China.

 

Teodorovici: „Vom modifica OGUG 114. Taxa pe lăcomie ”se schimbă în „stimulent pentru hărnicie”
BRAT