Galca si Paula Radulescu la reunirea Oltchimului! Vezi lotul pentru sezonul 2009-2010!

Ionela Galca Oltchim Ramnicu Valcea Paula Radulescu Handbal
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Iulie 2009, 19:21
Data actualizarii: Luni 06 Iulie 2009, 19:25

Lotul campioanei Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, s-a reunit, luni, la Sala Polivalenta Traian in vederea noului sezon competitional, sub comanda tehnicienilor Radu Voina si Aurel Rosca.

La reunire au fost prezente 21 de handbaliste, dintre care numai doua noi, Ionela Galca, transferata de la Rulmentul Urban Brasov si Paula Radulescu (Podravka Koprivnika).

Fata de finele sezonului trecut, din lotul campioanei nu mai fac parte Luminita Hutupan Dinu (retrasa din activitate), Roxana Gheorghe (Rulmentul Brasov), Rita Borbas (Debrecen), Elena Avadanii (Tomis Constanta) si Raluca Ivan (destinatie necunoscuta).

De asemenea, Oltchim a cooptat in echipa medicala un preparator fizic din Franta, Frank Kuhn. "Este un specialist cu multa experienta in domeniul sporturilor de echipa, dispus sa lucreze stiintific cu fiecare sportiva in parte pentru tot ceea ce inseamna pregatirea fizic", a spus vicepresedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru.

Oltchim va avea ca obiectiv pentru sezonul viitor cucerirea titlului national, care ar fi al patrulea consecutiv si accederea in finala Ligii Campionilor.

"Am mai spus-o si ma repet, cred ca suntem mai puternici decat in sezonul trecut dar va trebui sa demonstram asta si pe teren nu numai la nivel declarativ. Este foarte important ca toate fetele sunt sanatoase, gata de lupta. Ne asteapta o pauza competitionala intensa, cu multe meciuri amicale si apoi meciuri extrem de dificile in Grupa C a Ligii Campionilor.

Trebuie sa ajungem in finala. Sper ca si in sezonul viitor sa avem de partea noastra publicul valcean si sa jucam fiecare partida cu sala arhiplina", a decalarat tehnicianul campioanelor, Radu Voina.

Lotul Oltchimului pentru sezonul competitional 2009-2010
- portari: Paula Ungureanu, Talida Tolnai, Mihaela Smedescu,
- centri: Cristina Neagu, Roxana Gatzel, Rehina Shymkute, Adriana Tacalie
- pivoti: Ionela Galca Stanca, Oana Manea
- extreme: Ramona Maier, Valentina Ardean Elisei, Adriana Olteanu Nechita, Iulia Puscasu.
- interi: Narcisa Lecusanu, Adina Meirosu, Gabriella Szucs, Anastasiia Pidpalova, Valeria Bese, Clara Vadineanu, Patricia Vizitiu, Steluta Luca.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!