Mikkel Hansen Danemarca embolie pulmonara PSG Handbal

Final de sezon pentru Mikkel Hansen! Deținătorul a numeroase recorduri la nivel internațional, danezul trece prin momente dramatice

Desemnat de trei ori cel mai bun handbalist din lume, record absolut în acest sens, Mikkel Hansen (34 de ani) trece print-o perioadă dificilă a carierei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Martie 2022, 23:03
Data actualizarii: Marti 22 Martie 2022, 23:16

În urmă cu două săptămâni, starul danez a fost operat la genunchi în țara natală, iar la revenirea în Franța, unde evoluează pentru PSG, a trecut prin două probleme grave de sănătate, flebită și embolie pulmonară.

Potrivit comunicatului emis de clubul francez, Mikkel Hansen se află în prezent în afara pericolului, însă va trebui să urmeze un tratament cu anticoagulanete pentru o perioadă între patru și șase luni, tratament care nu este compatibil cu sportul de contact, la nivel profesional.

Astfel, pentru Mikkel Hansen sezonul competițional este încheiat, la fel și aventura de zece ani la PSG, urmând ca din vară să evolueze la Aalborg, club cu care a semnat o înțelegere.

Multiplu medaliat european, mondial și olimpic cu reprezentativa Danemarcei, Hansen este unul dintre cei mai de succes handbaliști din toate timpurile. La Jocurile Olimpice de la Tokyo, a marcat 61 de goluri, stabilind un nou record pentru un turneu olimpic. În plus a devenit golgheterul din toate timpurile la competiția supremă, cu 165 de reușite.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!