EXCLUSIV | Care este starea Cristinei Zamfir dupa finalul dramatic de meci cu Germania
Vineri 16 Decembrie 2016, 18:45

EXCLUSIV | Care este starea Cristinei Zamfir dupa finalul dramatic de meci cu Germania

Romania a invins Germania cu 23-22 in meciul pentru locul 5 al Campionatului European. Cristina Zamfir, interul stanga al lui SCM Craiova, a marcat golul decisiv. Aceasta a fost si cea mai buna marcatoare din echipa Romaniei.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Alexandru Dedu, presedintele Federatiei Romane de Handbal, a vorbit pentru Sport.ro si ProTV la scurt timp dupa finalul meciului din Suedia.

"Am trait meciul destul de relaxat si l-a final m-am bucurat foarte mult pentru victorie.

Am sunat repede in Suedia. Cristina Zamfir este ok, a suferit doar o contuzie mai puternica. Nu stiu detalii despre portarita Germaniei si nu as putea sa-mi dau cu parerea.

Medicul nostru mi-a zis ca Zamfir este ok, s-a lovit puternic de bara, insa nu este grav.

Suntem pe locul 5 in Europa, nu este o consolare, este o bucurie. Pentru noi, este o etapa de pregatire. Speram la mai mult pe viitor si avem incredere in echipa si in staff.

Daca i-am fi intrebat pe mult inaintea turneului final daca s-ar multumi cu locul 5, ar fi spus ca da. Acest loc 5 este o realizare, pentru ca trebuie sa constientizam ca avem o echipa in formare", a spus Alexandru Dedu, presedintele FRH, pentru Sport.ro si ProTV.2 comentarii
  • 17 2016
    Popescu Laurențiu La nu se scrie l-a,asta în contextul comentariului,cateodata se scrie si l-a !!! Bravo ziariști !!!????????????...
  • 16 2016
    constantin.bucur. Aceste fete merita toata stima spirit de sacrificiu isi iubesc tara si sunt de mai multe etnii poate invata si iohanis ceva...
Analiză BBC. De ce a suspendat Kim Jong-un testele nucleare și pe cele cu ICBM
BRAT