Drama handbalistei de 23 de ani din Romania care are nevoie 100.000 euro pentru a se opera de o boala rara! Ada Nechita isi vinde bronzul de la mondial pentru ea! Vezi aici cum poti dona

O handbalista romanca se lupta pentru viata ei!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Februarie 2016, 20:33
Data actualizarii: Vineri 26 Februarie 2016, 17:34

Are doar 23 de ani, nu mai aude cu urechea dreapta si risca sa paralizeze. Idolul fetei din nationala scoate la licitatie bronzul castigat cu Romania la mondiale.

Doctorii i-au descoperit trei tumori. De doi ani, Adriana nu mai aude cu urechea dreapta! Boala rara o mosteneste de la tatal sau.

"Nu ma gandeam in momentul ala decat ca am sa mor!", spune Adriana Iliescu.

La handbal n-a renuntat. Joaca intr-o echipa mixta. Are nevoie de 100 de mii de euro, ca sa se opereze in Germania. Conturile le puteti gasi pe www.sport.ro!
   
"Am 23 de ani, va dati seama ca imi doresc si eu la randul meu sa am o familie, sa am un copil si este destul de greu sa te gandesti ca dupa operatie, Doamne fereste ti se poate intampla ceva!", spune Adriana Iliescu.

Ada a terminat ASE-ul si e contabila. La meciul de Liga, cu Gyor, campioanele de la CSM Bucuresti vor aduce o urna mobila, in care fanii pot dona pentru Adriana. Fetele de la HCM Baia Mare strang si ele bani.
 
"Persoana pe care am placut-o si pe care am avut-o ca exemplu in handbal este Ada Nechita", spune Adriana.

"Sa fie optimista si cu siguranta ca bunul Dumnezeu va avea grija de ea. Imi voi pune si medalia la licitatie pentru Ada", spune Ada Nechita.
 

Conturile unde se pot dona bani:

Iliescu Elena Adriana

RO57INGB0000999902831218 ING lei

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies