Impreuna pentru Ada | Gest impresionand al handbalistelor de la CSM Bucuresti pentru colega de la Victoria. Brazilianca Pessoa si-a donat medalia de campioana mondiala

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Martie 2016, 21:10
Data actualizarii: Vineri 11 Martie 2016, 23:24

Handbalul romanesc este zguduit in aceasta perioada de un caz socant al unei handbaliste de 23 de ani, care evolueaza intr-o echipa mixta, la Victoria Bucuresti. Adriana Iliescu traieste o adevarata drama: nu mai aude cu urechea dreapta si risca sa paralizeze.

Tanara sportiva a fost diagnosticata cu o tumoare care se dezvolta la baza creierului si afecteaza radacinile nervilor spirali. Adriana Iliescu are nevoie de o suma foarte mare pentru a se putea opera, iar interventia chirurgicala este una grea.

"Colegele" din Liga Nationala de handbal feminin au strans insa randurile pentru Adriana. Un gest impresionant au facut handbalistele de la CSM Bucuresti, care au strans bani dupa ce si-au scos la licitatie cele mai pretioase medalii.

Brazilianca Mayssa Pessoa, campioana mondiala cu tara ei in 2014, si-a donat medalia de aur. 

Chiar si cu sprijinul fanilor, campioanele Romaniei n-au strans insa 100 de mii de euro pentru operatia din Germania. Astfel, sportiva se va opera in Romania.

"Va multumesc din suflet tuturor pentru implicare si pentru tot ce ati facut pentru mine", a spus ea.

"Imi este teama de operatie, dar raman si optimista ca o sa fie bine. Promit sa fiu o luptatoare si sa castig aceasta lupta cu boala", a mai spus ea.

Si tu o poti ajuta pe Ada

Iliescu Elena Adriana 

RO57INGB0000999902831218 ING RON

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!