OFICIAL Dinamo și-a ales noul antrenor

CS Dinamo David Davis Camara Xavi Pascual Handbal
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Iunie 2024, 11:31
Data actualizarii: Sambata 15 Iunie 2024, 11:40

CS Dinamo s-a despărțit recent de Xavi Pascual, antrenorul care în acest an a reușit eventul campionat-cupă.

Antrenorul spaniol a decis să îi părăsească pe ”dulăi” pentru a semna cu Veszprem.

David Davis Camara, prezentat oficial la Dinamo

În locul lui Xavi Pascual, la CS Dinamo va ajunge un conațional al acestuia, David Davis Camara, care a fost prezentat oficial sâmbătă dimineață.

Câștigător al EHF Champions League atât ca jucător, cât și ca antrenor secund cu Vardar, Davis a semnat cu Dinamo un contract valabil pe următoarele două sezoane.

David Davis a oferit primele declarații din postura de antrenor al lui Dinamo. 

Sunt încântat și fericit să mă alătur echipei Dinamo. Pentru mine este o onoare să preiau ștafeta de la Xavier Pascual și voi face tot posibilul să luptăm cu toții, împreună și în fiecare zi, pentru cele mai înalte obiective. Nimic nu poate fi mai incitant ca revenirea în Europa. Abia aștept să încep munca”, a spus noul antrenor al lui CS Dinamo.

David Barrufet a vorbit și el în termeni laudativi la adresa noului antrenor al ”Dulăilor”. Managerul lui Dinamo este convins că antrenorul spaniol va continua drumul de succes început de Xavi Pascual.  

Avem șansa de a fi semnat cu un antrenor valoros, cu multă experiență. A antrenat multe echipe la nivel înalt, cu rezultate foarte bune. David este un antrenor căruia îi place să joace rapid, un antrenor format la școala spaniolă.

Cu el, proiectul echipei Dinamo va continua să crească. Este important că toți jucătorii îl cunosc. Știam că este un antrenor bun pentru Dinamo, iar când i-am propus să vină la București a acceptat imediat. Nu a durat mai mult de o secundă să răspundă afirmativ. Sunt convins că se va lucra bine și vom avea succes”, a spus și David Barrufet, managerul lui Dinamo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!