Dinamo a dat o adevărată lovitură! De la Barcelona, direct în ”Ștefan cel Mare” pe un post-cheie

david baruffet Barcelona Dinamo Handbal David Barrufet și Joan Laporta
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Februarie 2022, 08:32
Data actualizarii: Sambata 19 Februarie 2022, 08:35

Legenda handbalului spaniol David Barrufet (51 de ani) este, începând de vineri, noul manager sportiv al echipei de handbal masculin Dinamo, a anunţat clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Prin această mutare de calibru s-a refăcut echipa ”Xavier Pascual – David Barrufet”, care a lucrat cu succes în ultimii şase ani la FC Barcelona, timp în care s-au câştigat numeroase trofee, inclusiv EHF Champions League (2021).

David Barrufet, noul director sportiv al lui Dinamo

David Barrufet este unul dintre cele mai mari nume ale handbalului mondial. Ca jucător, a apărat cu succes poarta naţionalei Spaniei şi a echipei FC Barcelona, câştigând 71 de trofee / premii. Între acestea se regăsesc 7 Cupe ale Campionilor Europeni, 2 Cupa Cupelor, 1 Cupa EHF, 5 Supercupe ale Europei, dar şi aur mondial în 2005 cu naţionala iberică, plus patru medalii europene şi două olimpice. De două ori a fost declarat cel mai bun portar al lumii de IHF (2001 şi 2002).

Ca manager sportiv la FC Barcelona, Barrufet a contribuit din plin la toate succesele din ultimii şase ani.

"Sunt onorat să mă alătur echipei Dinamo şi îi sunt foarte recunoscător preşedintelui pentru încrederea acordată. Sunt foarte fericit să lucrez din nou cu Pasqui. 

Voi încerca să ajut, astfel încât echipa Dinamo să crească, deoarece sunt sigur că aici avem toate condiţiile pentru a o face. Voi da totul pentru ca de fiecare dată să fiu din ce în ce mai bun în interesul echipei" a declarat el, citat de News.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!