CSM București a evitat un sfert ”EHFantastic” cu Rapid! Când se pot întâlni cele două echipe în Champions League

CSM Bucuresti EHF Champions League Krim - CSM Bucuresti Rapid Handbal
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Februarie 2023, 16:59
Data actualizarii: Duminica 12 Februarie 2023, 16:59

Vicecampioana CSM Bucureşti a fost învinsă duminică, în deplasare, de formaţia Krim Ljubljana, scor 28-26 (13-14), şi încheie pe locul 2 în grupa A din Liga Campionilor.

Înfrângerea din Slovenia a făcut-o pe CSM București să evite un posibil duel cu Rapid în sferturile EHF Champions League

CSM București a evitat un duel în sferturi cu Rapid! Cele două echipe se pot întâlni doar în Final Four

Calificată direct în sferturi, CSM va juca împotriva învingătoarei dintre Esbjerg și Brest (29 sau 30 aprilie), în timp ce Rapid va juca, mai întâi, în play-off-ul sferturilor, chiar cu Krim, echipa care a învins-o pe CSM.

Dacă va reuși să treacă de echipa din Slovenia, Rapid va avea un alt duel dificil în sferturile competiției, cu Vipers Kristiansand.

Acum, cele două echipe românești se mai pot întâlni doar dacă vor reuși să ajungă în Final Four, în funcție de tragerea la sorți.

CSM București a terminat pe locul doi grupa A, cu 22 de puncte, la un punct distanță de Vipers Kristiansand, în timp ce Rapid este pe locul patru în grupa B, unde va termina indiferent de rezultatul din ultimul meci, cu ultima clasată Lokomotiva Zagreb.

Primele două clasate se califică direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 3-6 vor juca încrucişat în faza play-off, pentru alte 4 locuri disponibile.

  • Turneul Final4 va avea loc la Budapesta, în 3-4 iunie.
  • Trofeul este deţinut de formaţia norvegiană Vipers Kristiansand.

Foto / Sport Pictures

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!