Ivan Pesici Handbal

Croatul Ivan Pesici si-a revenit dupa operatia la rinichi!

Handbalistul croat Ivan Pesici, ranit grav in timpul incidentelor petrecute la Veszprem, in urma carora Marian Cozma a fost ucis, se simte mult mai bine, dupa ce i-a fost extirpat un rinichi, informeaza cotidianul "Sportske novosti", citat de Croatian Times.
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Februarie 2009, 19:09
Data actualizarii: Miercuri 11 Februarie 2009, 19:19

Portarul Ivan Pesici a fost injunghiat in spate in momentul in care incerca sa-l ajute pe romanul Marian Cozma, ucis cu lovituri de cutit, in noaptea de sambata spre duminica, la un restaurant din orasul unde juca. Medicii de la spitalul din Veszprem i-au extirpat un rinichi, insa in cursul zilei de miercuri au anuntat ca sportivul este constient si celalalt rinichi functioneaza normal.

Potrivit sursei citate, medicul echipei nationale de handbal a Croatiei, Mladen Miskulin, a pastrat in permanenta legatura cu medicii din Ungaria si s-a declarat optimist in ceea ce priveste sansele de recuperare a sportivului croat. Miskulin a confirmat ca Pesici este constient si ca se simte mult mai bine, el urmand sa fie mutat de la terapie intensiva intr-un salon.

Componentul nationalei Romaniei de handbal si al formatiei ungare MKB Veszprem, Marian Cozma, a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un restaurant din orasul unde juca, in altercatie fiind implicati si alti doi coechipieri, sarbul Zarko Sesum si croatul Ivan Pesic.

Handbalistul roman in varsta de 26 de ani a fost injunghiat in inima, fiind singurul dintre cei trei care si-a pierdut viata.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies