Cristina Neagu, MVP-ul meciului cu Senegal! A marcat 13 goluri si a terminat partida cu gheata pe genunchi! Reactia vedetei Romaniei

Cristina Neagu, MVP-ul meciului cu Senegal! A marcat 13 goluri si a terminat partida cu gheata pe genunchi! Reactia vedetei Romaniei

ROMANIA - SENEGAL | TOATE FAZELE IMPORTANTE SUNT AICI

Romania a castigat meciul cu Senegal, scor 29-24. A fost a doua partida a Romaniei la Campionatul Mondial dupa esecul usturator cu Spania.

Cristina Neagu a fost MVP-ul meciului. Neagu a marcat 13 dintre cele 29 de goluri reusite de Romania in aceasta partida. Neagu a terminat meciul cu gheata pe genunchi, insa se pare ca nu este nimic grav.

"Ne asteptam sa fie un meci foarte greu. Din punct de vedere psihic era foarte important sa ne revenim. Nu e usor sa treci peste un meci ca cel cu Spania. Ieri, Senegal a jucat foarte bine cu Muntenegru. Sunt fericita, ca am castigat un meci de lupta. Destul de rar am pierdut de Ziua Nationala a Romaniei si sunt foarte fericita. Nu conteaza cele 13 goluri, conteaza ca am invins azi. Eu voi da tot ce am mai bun atat timp cat sunt pe teren. Momentan imi lipseste pregatirea, dar ma bucur ca am putut sa le ajut pe fete. Pentru noi important e sa castigam urmatorul meci", a declarat Cristina Neagu, potrivit GazeteiSporturilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban, despre noi restricții în România: Evaluăm o decizie privind restricţionarea liberei circulaţii pe timp de noapte
BRAT

Modifică setările cookies