Handbal

Cristina Neagu a semnat! Anunțul clubului și durata contractului

Căpitanul naționalei și-a stabilit viitorul. Anunțul a fost făcut în această dimineață.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Decembrie 2021, 10:26
Data actualizarii: Miercuri 29 Decembrie 2021, 10:52

Interul stânga Cristina Neagu va evolua în continuare în Liga Florilor și în Liga Campionior pentru echipa la care a jucat în ultimii patru ani și jumătate. Anunțul a fost făcut miercuri dimineața pe site-ul oficial al "Tigroaicelor".

Neagu și-a prelungit înțelegerea cu CSM pe încă doi ani

"Cristina Neagu și Clubul Sportiv Municipal București au ajuns la un acord de a continua împreună! Cristina și-a prelungit actuala înțelegere cu încă doi ani!", au scris pe site-ul oficial cei de la gruparea condusă de campioana olimpică Gabriela Szabo.

Cristina Neagu joacă la CSM din 2017

Cea mai bună handbalistă a lumii în patru rânduri, Cristina Neagu, 33 de ani, evoluează la CSM București din 2017. Cristina a început handbalul la vârsta de 12 ani, la CSȘ nr. 5 București. Ca senioară a evoluat pentru HC Activ Ploiești, Rulmentul Brașov, Oltchim Vâlcea și ŽRK Budućnost.

  • 20.000 de euro ar fi salariul lunar primit de Cristina Neagu, după cum anunța recent fanatik.ro.

La ultima ediție a CM de handbal, unde România a încheiat pe locul 13, interul stânga nu a evoluat, însă a lăsat să se înțeleagă că va reveni în prima reprezentativă, idee întărită recent și de președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu.

Modifică setările cookies