VIDEO CM de HANDBAL 2021 | Oana Borș și cuvintele care dor. Ce a povestit handbalista despre accidentarea din meciul cu Iran

oana borș CM de handbal 2021 Handbal
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 09:19
Data actualizarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 09:58

România nu va mai putea conta la CM din Spania pe Oana Borș, accidentată grav vineri, în primul meci din grupă, 39-11 cu Iran.

România înfruntă azi, de la 19:00, selecționata Kazahstanului, în al doilea meci din grupă la CM din Spania. Staff-ul naționalei nu va mai putea conta pe talentata extremă Oana Borș, care s-a accidentat în partida de debut cu Iran, la o acțiune simplă.

Oana Borș, ruptură a ligamentului încrucișat anterior

Pe un contraatac fulgerător, Oana a rămas unu la unu cu goalkeeper-ul Iranului, a aruncat spre poartă și a scuturat plasa, dar a aterizat greșit. A primit îngrijiri medicale, suferința i s-a citit pe chip și a fost scoasă pe targă. 

Chiar vineri seara, a efectuat și un RMN la Castellon. "I s-a făcut doar o radiografie, dar eu nu sunt doctor şi trebuie să-l întrebaţi pe domnul doctor. Dar arată foarte clar că e o ruptură a ligamentului încrucişat anterior. Cel puţin", a spus Adi Vasile, la Digi Sport. În locul Oanei, staff-ul tricolorelor a chemat-o din țară pe Alexandra Badea. 

Oana Borș a povestit pas cu pas momentul cumplit

Extrema de la gruparea Baia Mare a povestit calvarul prin care a trecut.  "Mă simt mai bine acum. Sunt niște dureri, dar sunt foarte bine. Sincer, nici eu nu mai țin minte ce s-a întâmplat, m-am trezit pe jos, cu dureri. Și atât, nu știu ce s-a întâmplat, cum a fost.

Chiar mă uitam și în stânga și în dreapta și am simțit durerea ei. Îmi pare rău că i s-a întâmplat acest lucru, mai ales după ce a înscris primul ei gol pentru echipa națională. A vrut să intre mingea aia cu totul în poartă și oarecum mi s-a părut că s-a sacrificat pentru acel șut.

Mi-au spus că e ok la oase, urmează să fac un RMN. Totul a fost bine la echipa națională până să mă accidentez. Acum este frustrarea după accidentare, pentru că știam că pot să dovedesc ceva și nu mai ajung să fac asta", a precizat Oana Borș, pentru site-ul FRH. 

  • Primele două clasate se califică în grupele principale.
  • România este singura echipă prezentă la toate cele 25 de ediţii ale Campionatului Mondial (incluzând-o şi pe aceasta).
  • La precedenta ediţie, în 2019 (Japonia), tricolorele s-au clasat pe locul 12.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!