"Au dovedit ca au caracter. Valoarea le-o stiam!" Reactii dupa victoria Romaniei cu Spania, la Euro

"Au dovedit ca au caracter. Valoarea le-o stiam!" Reactii dupa victoria Romaniei cu Spania, la Euro

ROMANIA 22-19 SPANIA | Romania a reusit sa revina spectaculos cu Spania si sa castige.

"Fetele au aratat in meciul cu Spania ca au caracter, valoarea lor o stiam, si nu au depus armele. Sunt foarte multumit de ele, sa nu uitam ca Spania a batut Ungaria, au avut cinci goluri la pauza acum, cu noi, dar fetele noastre au aratat ce caracter au si ce valoare. Sa castigam cu polonezele in ultimul meci si eu sunt multumit, data viitoare sa incercam sa facem mai bine", a spus Alexandru Dedu, presedintele Federatiei de Handbal din Romania, dupa meci.

Nationala de handbal feminin a Romaniei a invins, luni la Debrecen, reprezentativa Spaniei, medaliata cu bronz la JO din 2012, cu scorul de 22-20 (9-14), in a doua partida din grupa principala I a Campionatului European, rezultat care o mentine in cursa pentru calificarea in semifinale.

In urma rezultatului de luni, nationala Romaniei acumuleaza 3 puncte si asteapta celelalte rezultate din meciurile de luni, intre Polonia-Norvegia si Ungaria-Danemarca.

Miercuri se vor juca ultimele meciuri din grupa I, iar marti si joi in grupa II, dupa care primele doua clasate in fiecare dintre acestea vor juca semifinalele, vineri, pentru ca finalele pentru medalii sa aiba loc duminica. La nivel de meciuri de clasament final se va juca doar pentru locurile 5-6, tot vineri, intre echipele care au ocupat locul 3 in grupele principale.

La editia din 2012, nationala Romaniei a ocupat locul 10, ultima medalie obtinuta fiind la editia din 2010 - bronz. Turneul final al CE din 2016 va avea loc in Suedia, intre 4-18 decembrie.

Detinatoarea titlului european este Muntenegru.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Un nou record de vaccinări în 24 de ore: 110.633 persoane. Câte reacții adverse s-au înregistrat
BRAT
Modifică setările cookies