Acum ori niciodata! Suporterii Oltchimului promit IADUL pentru Gyor! Ce coregrafie au pregatit:

Autor: Sport.ro
Miercuri 03 Aprilie 2013, 14:03
Acum ori niciodata! Suporterii Oltchimului promit IADUL pentru Gyor! Ce coregrafie au pregatit:

Sambata, 20:00 Glory “Ghita, sultan la Istanbul!", Gokhan Saki – Daniel Ghita, exclusiv Voyo.ro
22.00 Bataie ca-n Vest!, Muntele Bihorului, Lungu vs Colosul Dutton

Suporterii lui Oltchim Ramnicu Valcea au pregatit, cu sprijinul sponsorului principal Petrom, 4.000 de steaguri tricolore, 3.000 de tricouri albastre si 2.500 de stickere pentru meciul cu ETO Gyor din Liga Campionilor, programat sambata, de la ora 18.00, la Sala Polivalenta.

"Suntem optimisti in ceea ce priveste calificarea Oltchimului, chiar daca ne asteapta un meci foarte dificil. Oricum, calificarea se va juca in Ungaria. Vedem o finala Oltchim - Lavrik. Pentru acest meci am pregatit, impreuna cu fanii, 4.000 de steaguri tricolore, 3.000 de tricouri albastre, 2.500 de stickere (n.r. - baloane de forma paralelipipedica ce se lovesc unul de celalalt), dar si 2.500 de palme de plastic",
a declarat Razvan Nicolescu, director afaceri publice in cadrul Petrom, cel care a fost prezent la toate meciurile de acasa in ultimii 5 ani ale Oltchimului.

Partida tur dintre Oltchim Ramnicu Valcea si Gyor ETO, din semifinalele Ligii Campionilor, se va juca sambata, de la ora 18.00, in Sala Polivalenta din Capitala. Returul este programat, la 11 aprilie, de la ora 20.00, in Ungaria.

Sursa: Mediafax

Răsturnare de situaţie în cazul tânărului executat în stil mafiot într-un bloc din Bacău. Ucigaşul ar fi o vedetă K1
BRAT