Problema de sanatate care ar fi putut sa-i puna capat carierei lui Gica Craioveanu: "M-a costat foarte mult sa trec peste asta"

Gica Craioveanu a avut parte de o copilarie fericita, insa au exista si anumite momente dificile, asa cum a marturisit in cadrul interviului acordat pentru "Hai sa fim super!". 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Aprilie 2021, 19:30
Data actualizarii: Vineri 02 Aprilie 2021, 19:31

Fotbalistul care a scris istorie pentru Universitatea Craiova a vorbit despre un eveniment nefericit din copilaria sa, de cand era bebelus, pe care i l-a povestit mama sa dupa mai multi ani. Craioveanu s-a confruntat cu mari probleme de sanatate si a fost la un pas sa treaca printr-o adevarata tragedie, insa soarta a fost de partea lui. 

"A fost o copilarie foarte frumoasa, dar si complicata. Mi-a povestit mama mea. Aveam trei luni, a pus niste ficatei la prajit si l-a lasat pe tata lui tata sa aiba grija de mine. Au luat foc ficateii, s-au ars, el cu nasul în revistele sale nu si-a dat seama. A venit mama, era fum teribil si m-a scos afara. Am facut pneumonie. De la trei luni am probleme cu respiratia. M-a costat foarte mult sa trec peste acel astm bronsic facut atat de rapid.", a povestit sportivul roman. 

Citeste si: "Asta nu stie aproape nimeni din Romania". Ce regret are Gica Craioveanu despre relatia cu tatal sau: "Avea un mare defect"

Toate interviurile cu nume importante din sportul romanesc, destainuiri despre copilaria lor, cum au ajuns campioni, le gasiti aici

Urmareste mai sus materialul video complet cu povestile din copilarie spuse de Gica Craioveanu!

Modifică setările cookies