"Asta nu stie aproape nimeni din Romania". Ce regret are Gica Craioveanu despre relatia cu tatal sau: "Avea un mare defect"

Seria interviurilor spectaculoase din cadrul show-ului "Hai sa fim Super!" continua cu intamplari fascinante din copilaria unuia dintre cei mai reprezentativi fotbalisti dupa anii '90, Gica Craioveanu, povestite chiar de el.

Cu o cariera de impresionanta la Univeristatea Craiova, apoi in Primera Division, unde a jucat pana la 38 de ani, Gica Craioveanu a descoperit pasiunea pentru fotbal datorita tatalui sau, cel care l-a dus pentru prima data la stadion si i-a insuflat acest microb.

"La sase ani am fost pe stadionul Republicii. Pentru mine era ceva WOW. A fost impactant, socant. Noi nu prea ne uitam, nu aveam meciuri la TV. Sa vezi acea nebunie de 50 sau 60 de mii de persoane. A fost o experienta incredibila. Ii multumesc lui tati ca a insistat. Mama era mai reticienta.", a povestit sportivul.

Cu toate ca a avut o relatie deosebita cu tatal sau, Gica Craioveanu are un mare regret despre legatura cu cel care l-a indrumat spre fotbal, regret pe care l-a facut public in cadrul acestui interviu, intr-un moment de sinceritate. 

"Tati avea un mare defect, era stelist. El nu a venit niciodata la meciurile mele si imi spunea: `Gicane, poti sa dai patru goluri, dar sa va bata Steaua 5-4.` El, pur si simplu, nu a venit la niciun meci, iar asta nu stie aproape nimeni in Romania. M-a durut foarte mult, i-am spus. A fost doar la un meci de la FC Craiova, ne-a batut FC Vaslui si a plans pentru ca au inceput toti oamenii sa-mi cante numele. El nu a crezut niciodata ca voi fi asa iubit la Craiova.", a marturisit Craioveanu.

Toate interviurile cu nume importante din sportul romanesc, destainuiri despre copilaria lor, cum au ajuns campioni, le gasiti aici

Urmareste mai sus materialul video complet cu povestile din copilarie spuse de Gica Craioveanu!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Voiculescu, acuzații grave: Ministerul Sănătății este în colaps. Cîțu e un mincinos patentat?
BRAT
Modifică setările cookies