Ioana Cosma, interviu eveniment pe www.sport.ro. Cum a ajuns unul dintre cei mai de succes jurnalisti sportivi din Romania

Ioana Cosma a fost invitata Geaninei Ilies pentru un interviu din seria "Hai sa fim Super!"

Ioana Cosma a oferit un interviu impresionat pentru show-ul "Hai sa fim Super!", ocazie cu care a vorbit despre cele mai interesante experiente din cariera, dar si despre copilaria sa si cum a ajuns sa iubeasca sportul, si fotbalul in mod special.

Jurnalista a povestit momente amuzante pe care le-a patit de-a lungul timpului, cum a ajuns sa-l cunoasca pe Mircea Lucescu, dar si despre interviurile memorabile pe care le-a facut cu nume importante, precum Figo, Lampard, Maldini si multi altii. 

"Este cea mai frumoasa meserie din lume, e perspectiva mea. O doza de inconstienta am, dar m-am bucurat ca un copil pentru aceasta experienta", a marturisit Ioana Cosma despre aventura de la EURO 2020. 

Urmareste in exclusivitate un interviu incendiar cu Ioana Cosma, pe www.sport.ro, pe PRO TV Plus si pe pagina de Facebook Sport.ro.

Toate interviurile cu nume importante din sportul romanesc si showbiz, destainuiri despre copilaria lor, cum au ajuns campioni, le gasiti aici!

VIDEO PROTVPLUS.RO

”Era cuștii”, aproape de final. UE le va interzice fermierilor să crească animale în spații înghesuite
BRAT
Modifică setările cookies