Reghe a facut strategia pentru Liga: "Ii stiu bine pe toti, se poate!" Care e CHEIA calificarii in optimi:

Autor: Sport.ro
Vineri 30 August 2013, 10:37

	Reghe a facut strategia pentru Liga: "Ii stiu bine pe toti, se poate!" Care e CHEIA calificarii in optimi:

► Unic in Romania: “Bataie ca-n filme” cu “Ares” Zambidis! Sambata 20:00, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Reghe a analizat grupa din Liga Campionilor si a dat verdictul: Steaua e in stare sa se califice in optimile competitiei! Cheia va fi repetarea succesului cu Chelsea de pe national arena, spune antrenorul Stelei.

"E o grupa din care noi putem sa ne calificam in primavara Champions League. Cunosc foarte bine echipele cu care suntem in aceasta grupa. Pe Chelsea am intalnit-o in Europa League, cu Basel am disputat doua amicale, iar cu Schalke o stiu foarte, foarte bine. Fata de ce era in grupa Barcelonei, am picat bine. Imi doresc foarte mult revasna in fata lui Chelsea si cred ca partida de acasa cu aceasta echipa este cheia calificarii in primavara Ligii. Daca vom bate Chelsea la Bucuresti, ne calificam in optimile Champions League",
a spus Reghe la Digi.

Fost jucator in Germania, Reghe urmareste atent Bundesliga, campionat unde isi si doreste sa antreneze. El sustine ca nu e impresionat de Schalke, care nu e printre forte. "Am vazut inceputul de campionat, Dortmund, Bayern si Leverkusen sunt foarte bune, au inceput in mare forta campionatului. Nu acelasi lucru s-a intamplat si cu Schalke", a mai spus antrenorul Stelei.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT