ISTORIE!!! 4 romani in echipa etapei in Champions League!

Autor: Sport.ro
Sambata 24 Octombrie 2009, 09:59
ISTORIE!!! 4 romani in echipa etapei in Champions League!

Intr-o etapa nebuna pentru Romania in Champions League, UEFA a desemnat 4 jucatori romani in 11-le ideal.

Daniel Tudor, Galamaz si Bilasco de la Unirea, plus Mutu de la Fiorentina, stau alaturi de Fabregas de la Arsenal in echipa de vis UEFA dupa etapa a 3-a a meciurilor de Liga.

Vezi ce scrie UEFA:

Daniel Tudor
Batut de un gol primit devreme cu Rangers pe Ibrox, portarul Unirii a reusit sa apere un penalty batut de Stever Davis. Salvarea lui Tudor a fost decisiva in victoria Unirii din Scotia.

George Galamaz

Dupa ce a primit un gol rapid de la Rangers, Unirea a avut nevoie de toata experienta lui Galamaz pentru a ramane intr-o aparare din doar 3 oameni. Dupa intrarea lui Onofras in locul lui Epaminonda Nicu, Galamaz a putut sa-si urce apararea la mijlocul terenului dupa care, fara nicio surpriza, Unirea a reusit sa egaleze.

Marius Bilasco
Rangers s-a zbatut sa-i faca fata puternicului Bilasco si n-a putut sa-l opreasca de la golul egalizator dat din pasa lui Brandan.

Mutu
Victoria reusita de Fiorentina, 2-0 cu Liverpool in etapa a doua a crescut asteptarile la Firenze, astfel incat victoria cu Debrecen era luata drept certa. Dupa golul de inceput de meci al lui Debrecen, Fiorentina a revenit in meci datorita dublei vitale reusite de Mutu.


Iata echipa etapei:

Daniel Tudor (Unirea Urziceni) - George Galamaz (Unirea Urziceni), Squillaci (Sevilla), Khachridi (Dinamo Kiev), Heinze (Marseille) - Fabregas (Arsenal), Ryazantsev (Rubin Kazan), Karadeniz (Rubin Kazan), Magrao (Dinamo Kiev) - Bilasco (Unirea Urziceni), Mutu (Fiorentina)

Dezvăluiri din noaptea alegerilor locale. Pandele, soțul lui Firea, s-a supărat și l-a sunat pe Orban
BRAT