Marica:"Ribery e cel mai bun fotbalist din lume, Bayern a dat o lectie de fotbal!"

Ciprian Marica este dezamagit de presiunea mediatica la care este supus non-stop de cind a semnat cu Stuttgart.
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Noiembrie 2008, 15:52
Data actualizarii: Miercuri 26 Noiembrie 2008, 15:59

"Vreau sa stie toata lume care vrea sa stie adevarul. Exista un ziar tip tabloid, Bild care permanent ma ataca, scrie interviuri mincinoase, articole inventate, sub pretextul ca au fost traduse din diferite ziare din Ucraina si Romania. Eu chiar nu sunt un subiect pentru genul asta de presa, nu am intrat in nici un scandal, nu m-am afisat cu fete care apar prin ziare, mi-am vazut de treaba, m-am concentrat doar pe adaptarea la echipa si pe fotbal. Nu m-am certat cu nimeni, niciodata.

Adevarul este urmatorul. Mi s-a spus de cand am venit la Stuttgart ca nu o sa am viata usoara aici cu acest ziar pentru ca lucreaza cu un anume impresar, care are un cuvint greu de spus chiar si in politica editoriala. Nu il cunosc pe acest om, dar mi s-a spus ca e foarte influent si foarte deranjat ca am venit pe o suma mare fara ca el sa fie implicat in ecuatie.

Am fost avertizat ca se va razbuna. Sincer nu am crezut nici un moment, mi se parea un scenariu de film ieftin. Dar, din pacate, de cind am venit sint supus unei presiuni teribile din partea acestui ziar si lucrurile se leaga. Se loveste in mine, se loveste si in echipa. In fiecare zi se vorbeste de o campanie de achizitii slaba la Stuttgart.

Sa fim seriosi, au fost adusi jucatori curtati de multe echipe, care au demonstrat ca au valoare la cluburile de la care au venit si la echipele nationale. Eu vorbesc doar despre mine, am refuzat contracte mult mai mari de la echipe cu nume pentru a juca la Stuttgart. Am fost sigur eu ca aici voi face performanta.

Au fost aduse valori individuale, dar poate ca pana acum nu au primit increderea necesara, ori sistemul de joc nu i-a pus in valoare.

Nu un singur jucator provoaca o criza de rezultate la o echipa, indiferent de numele lui. Cind lucrurile nu merg bine, cind rezultatele nu sint cele scontate, si integrarea e mai greoaie, si exprimarea in teren lasa de dorit. E foarte greu sa rezisti in aceasta viltoare, dar sintem caractere extrem de puternice la aceasta echipa. Nu vreti sa stiti ce e in sufletul unui jucator despre care se vorbeste numai de rau din momentul in care si-a pus semnatura pe contract. Dar cei care au rezistat au facut-o pentru ca iubesc acest club, iubesc suporterii si pentru ca sint dedicati trup si suflet pentru VfB. Traim prin aceasta echipa si vom readuce Stuttgart-ul in top.

Din pacate, echipa lui Klinsmann a dat o lectie de fotbal. Au prins un Ribery in forma maxima! Sa speram ca la nationala vom reusi sa-l anihilam, fiindca, fara indoiala, Ribery chiar e cel mai bun fotbalist din lume. Artisti sunt mai multi, dar eu n-am vazut in ultimii ani un fotbalist care sa se puna in slujba echipei asa cum o face francezul. In aceeasi faza deposedeaza in careul propriu, dribleaza la mijloc si paseaza decisiv, sau marcheaza. E incredibil ce face pe teren acest jucator, un adevarat om-orchestra", spune Marica pe site-ul personal.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies