Legea din Germania care a ajuns sa cenzureze meciurile din Champions League. UEFA trebuie sa gaseasca o solutie pana diseara

uefa champions league schalke Grupe
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Septembrie 2014, 10:32
Data actualizarii: Marti 30 Septembrie 2014, 10:33

Intr-o tara in care legile sunt respectate "nemteste", nici UEFA Champions League nu are scapare.

In Germania, conform legii, sprayurile folosite la Mondialul din Brazilia si aduse in cateva campionate Europene, precum Premier League, dar si in Champions League, sunt interzise.

Din cauza unor factori de risc de poluare si a etichetarii necorespunzatoare conform legii din Germania, UEFA trebuie sa gaseasca o solutie de compromis pentru partida dintre Schalke si Maribor, din aceasta seara, de la 21:45.

Bild.de din Germania scrie ca pentru arbitrul Carlos Velasco, delegat la meciul dintre Schalke si Maribor, partida s-ar putea incheia cu o amenda, in cazul in care va folosi sprayul care delimiteaza zidul si locurile de unde trebuie executate fazele fixe.

Martin Schulmann, purtatorul de cuvant al Consiliului Local Gelsenkirchen, explica: "Daca membrii consiliului vor constata ca s-a folosit un spray neautorizat, atunci vor fi pornite proceduri speciale, iar cel care a poluat va fi amendat"

Pentru centralul Carlos Velasco meciul s-ar putea incheia cu o amenda de pana la 4800 de euro. UEFA a fost sesizata de aceasta situatie si a promis ca va da un raspuns pana la ora meciului de diseara. Lars Ellensohn, purtator de cuvant UEFA, a declarat: "Analizam situatia si vom da un raspuns pe parcursul acestei zile"

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!