Gestul fabulos facut pe un stadion din Champions League! Unde nu se astepta nimeni sa se auda imnul Barcei! :) Motivul pentru care Messi e zeu in alta tara! VIDEO

Autor: Sport.ro
Sambata 08 Decembrie 2012, 18:45

	Gestul fabulos facut pe un stadion din Champions League! Unde nu se astepta nimeni sa se auda imnul Barcei! :) Motivul pentru care Messi e zeu in alta tara! VIDEO

Barcelona este o echipa simpatizata in multe tari din lume. Numai ca fanii unei rivale in acest sezon au pus imnul catalanilor pe stadion dupa un meci de calificare.

Cei de la Celtic le-au multumit lui Messi & Co. pentru ca i-au calificat in optimile Ligii. Practic, egalul pe care l-a obtinut Barcelona in meciul cu Benfica, 0-0, alaturi de victoria lui Celtic, 2-1 cu Spartak, i-a calificat pe scotieni.

Dupa meciul de pe Celtic Park s-a auzit pentru cateva zeci de secunde la statia de amplificare a stadionul imnul celor de la Barcelona. Totul, in semn de respect pentru ajutorul dat de catalani la calificarea scotienilor in optimi.

Fanii s-au bucurat si ei si au cantat versurile, apoi au aplaudat fericiti. Barcelona a pierdut un singur meci in acest sezon al Ligii, in fata lui Celtic. A fost atunci 2-1 pentru Celtic, dupa un meci in care Barcelona a avut o posesie totala de peste 76%!

Spaniolii de la Sport.es spun ca Barcelona este destul de iubita printre fanii lui Celtic, iar faptul ca imnul s-a auzit pe stadionul lor nu putea sa fie niciodata primit cu antipatie.

Cea mai mare performanta europeana din istoria lui Celtic este Champions League (CCE in formatul vechi), castigat in 1967, in finala cu Inter, de la Lisabona. Atunci, scotienii au fost prima echipa din Marea Britanie care castiga un astfel de trofeu.

VIDEO:

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT