FOTO Celtic scrie ISTORIE! Asa ceva nu s-a mai vazut pana acum! Barca a avut posesie INCREDIBILA in Scotia! Cifrele ametitoare obtinute aseara:

Autor: Sport.ro
Joi 08 Noiembrie 2012, 09:06

	FOTO Celtic scrie ISTORIE! Asa ceva nu s-a mai vazut pana acum! Barca a avut posesie INCREDIBILA in Scotia! Cifrele ametitoare obtinute aseara:

Celtic a reusit o performanta unica la 125 de ani de la infiintarea clubului, 2- cu Barca pe teren propriu.

Scotienii au invins cu 2-1, dar catalanii au motive mari sa fie frustrati. Au avut la final posesie de 89%, dar au plecat cu capul plecat. Messi a marcat primul gol de la nasterea fiului sau si i l-a dedicat. N-a reusit insa sa mai aduca victoria pentru catalani.


"Suntem inca pe primul loc in grupa, nu suntem ingrijorati. Am facut o treaba buna, ne-am creat ocazii, dar mingea n-a intrat in poarta. La fel a fost si pe Camp Nou. Au jucat foarte defensiv si au asteptat pentru contraatacuri rapide. Se descurca foarte bine la cornere si faze fixe, asa au marcat de doua ori". a declarat Messi.

"Nu exista nedreptate in fotbal. Trebuie sa castigi si cu asta basta! Noi n-am reusit sa marcam din ocaziile noastre, ei da! Trebuie sa continuam sa jucam la fel, suntem multumiti de acest sezon", sustine si Fabregas.


Statistica de la Sky Sports, BBC si Opta realizata in functie de mai multe aspecte ale jocului arata diferenta uriasa dintre cele doua echipe.


Barca i-a felicitat pe scotieni dupa meci, pe Twitter.

 

 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Realitatea anului 2020. Mii de copii din România își trăiesc serile la lumina lumânării
BRAT