21 2011 01:17

Tiger Woods si-a gasit o noua iubita: s-a combinat cu o studenta de 22 de ani!

Tiger Woods a divortat anul trecut. De cateva luni are noua iubita. Americanii au gasit-o cu greu pentru ca nu e celebra: este o studenta de 22 de ani!

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Alyse o cehama pe noua iubita a celui mai bogat sportiv din lume Tiger Woods.  E cu 13 ani mai tanara ca el, e studenta, si e blonda la fel care fosta sotie de care Tiger Woods s-a despartit anul trecut in august.

Ca si Tiger si Alyse joaca golf, dar doar in timpul liber. E jucatoare, insa, in echipa de volei a facultatii.
La 22 de ani, Alyse e inscrisa la 3 universitati. Americanii au aflat ca Tiger Woods si Alyse s-au cunoscut in Florida, anul trecut in octombrie. Dar sunt impreuna doar de 2 luni.

Citeste si:
4 comentarii
 • 21 2011
  meci8 Mecuri live doar pe: WWW.MECI.TK
 • 21 2011
  Rasistul Ciudatul afro-american sa-si ia o bruneta de-a lor si sa lase femeile albe in pace,deja ia facut viata varza la una si are acum corcituri cu ea,acum 50-60 de ani facea puscarie in SUA pentru asa ceva. :)
 • 21 2011
  tiger woods rock ce viatza amara ia facut ma lu fosta nevasta??? ca ia lasat cateva sute de milioane de $ in cont??? cand mai comentezi ceva de acuma, documenteazate intai;)
 • 21 2011
  Bogdan www.TinyUrl.com/StartTankiOnline - Primul MultiPlayer 3D-Acţiune pe Flash. Participă la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajută echipa ta, avansează în grad cu Tancul tau, poţi face cariera ta militară! O gamă largă de muniţii, multe moduri de joc şi jucători reali. www.TinyUrl.com/StartTankiOnline
 • 20 2011
  Nume Vrei sa devi manager? Intra pe m a n a g e r l e a g u e . c o m / i n d e x .pl?ref= 327 129 are si divizie romana, champions league, poti sa iti construiesti stadionu sa ii maresti capacitatea, sa faci lumini, tabela, teren, autocar, restaurant, magazinul clubului etc, are si jucatorii romanii, cupe particulare, amicale si poti sa faci transferuri m a n a g e r l e a g u e . c o m / i n d e x .pl?ref= 3271 29 - fara spatii
Ministrul Tudorel Toader a solicitat desecretizarea protocoalelor cu SRI
BRAT