Bellu si Bitang NU mai sunt antrenorii lotului Olimpic de Gimnastica si nu mai merg la Mondialul din China: "Decizia e definitiva"

Mariana Bitang a anuntat ca ea si Octavian Bellu nu mai sunt antrenorii coordonatori ai lotului olimpic feminin de gimnastica.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Septembrie 2014, 14:55
Data actualizarii: Luni 15 Septembrie 2014, 21:33

"Nu mai suntem antrenorii lotului olimpic feminin, doar ajutam cum putem", a declarat aceasta, anuntand ca ea si Bellu nu vor insoti delegatia Romaniei la Mondialele de la Nanning din China, din 3 octombrie.

"Dupa Campionatele Europene, dupa luna iunie, calitatea noastra de antrenori coordonatori a incetat. Este o decizie definitiva. Incercam sa mai ajutam cum putem, am facut cat am putut", a declarat Mariana Bitang, pentru MEDIAFAX.

Ce antrenori va avea lotul de gimnastica la Mondialele din China

Pentru Mondialele din China, intre 3 si 12 octombrie, lotul de gimnastica feminin, cu Larisa Iordache, Stefania Stanila, Andreea Munteanu, Ana Maria Ocolisan, Silvia Zarzu, Paula Tudorache si rezerva Ioana Nicoara va avea un staf tehnic format din Lacramioara Moldovan, Lucian Sandu si Cristian Moldovan. Adrian Stoica, presedintele FR Gimnastica, a confirmat ca lotul României va fi condus de cei trei antrenori.

Bellu si Bitang si-au depus demisiile din COSR in 30 mai

Dupa alegerile din 29 mai pentru functia de presedinte al COSR, Octavian Bellu declara ca se gandeste daca va continua sa antreneze echipa Romaniei. Acesta a pierdut alegerile in fata lui Alin Petrache: "Nu sunt suparat, stiam rezultatul dinainte. Lucrurile erau transate, victoria s-a anuntat de ieri. Se pare ca a venit timpul sa-mi vad de problemele si de viata mea. Daca tot sunt prea in varsta pentru functia de presedinte COSR sau nu am facut destul pentru olimpism, va dati seama cat sunt de batran sa stau si in sala, sa incerc sa castigam medalii de carton, cum au spus unii. Am valoare, iau medalie, eu in asta cred, nu am valoare, nu iau medalie. Asa am fost educat si cred ca este valabil si pentru COSR", spunea Bellu, la acea vreme. O zi mai tarziu, pe 30 mai, Bellu si Bitang depuneau demisiile din COSR.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!