Cel mai bun marcator din istoria Premier League a refuzat Barcelona ca sa-i faca ei pe plac :)

Alan Shearer Gillette Mach 3 - Irezistibilii din sport
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2011, 09:00
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2011, 09:11

Nu a castigat nicio Liga a Campionilor, nu a luat niciun titlu European sau unul Mondial. A fost insa cel mai bun marcator din istoria Premier League si a refuzat oferta vietii pentru ca si-a iubit enorm familia.

Una dintre cele mai mari lectii pe care un fan le poate invata de la un jucator de calibru mondial este ca fotbalul... nu e totul.

Alan Shearer, cel mai mare marcator englez din istoria Premier League, a castigat doua mari trofee in viata lui. Unul cu Blackburn in 1994-1995 si cel mai important in 1991, cand a ales sa se casatoreasca cu Lainya, pe cand el juca la Southampton.

A stat mereu departe de scandaluri, a fost un lider pentru nationala Angliei si un zeu pentru Newcastle. Alan Shearer e unul dintre putinii atacanti uriasi care nu au trecut pe la o echipa de dimensiunea talentului lor.

Presa din Anglia a descoperit ca Shearer a avut o oferta uriasa de a juca in anii 90 la Barcelona si Juventus, insa a refuzat pentru ca "nu a vrut sa strice atmosfera de acasa". Familia a contat mai mult decat compania unor jucatori colosali ca si el, iar atacantul englez a continuat sa joace si sa marcheze zeci de goluri an de an pana in 2006, cand a fost obligat sa se retraga din cauza unei accidentari.

"Este un barbat rezervat si tacut si de multe ori nu ii place sa iasa in prim plan", il descrie chiar sotia acestuia, femeia pentru care el a preferat sa ramana in Anglia decat sa plece la Barca si alaturi de care are 3 copii.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!