Thomas Muller Bayern Munchen Harry Kane Germania

„Azi vorbim despre nucile PeKane!” 'Agentul' Thomas Muller, mesaj genial pentru Harry Kane 

Harry Kane (30 ani) a plecat de la Tottenham și semnează cu Bayern Munchen. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 12 August 2023, 11:03
Data actualizarii: Sambata 12 August 2023, 11:08

Atacantul naționalei Angliei a aterizat vineri seară la Munchen și a făcut deja vizita medicală, după ce Bayern și Tottenham au ajuns la un acord. Transferul nu a fost încă oficializat, însă este doar o chestiune de ore până când Harry Kane va fi prezentat ca noul jucător al campioanei Germaniei. 

Cunoscut pentru activitatea din mediul online și stilul său amuzant prin care își scrie postările, Thomas Muller a „lovit” din nou prin modul în care a ales să anunțe transferul lui Harry Kane. Fotbalistul german a dorit să „abordeze” o discuție despre nucile pecan, pe care le-a folosit pentru a face o aluzie la adresa transferului englezului, făcând o analogie între numele jucătorului și denumirea nucilor „PeKane”. 

Thomas Muller, mesaj viral pentru transferul lui Harry Kane 

Postarea făcută de Thomas Muller, care s-a pozat cu o astfel de nucă în gură, a strâns peste 70.000 de aprecieri într-o oră. 

„Ce transfer de tip blockbuster pentru Bayern. Un bun venit călduros pentru Harry Kane în acest punct. 

De aceea sunt extrem de focusat pe nuci în sensul unei diete sănătoase astăzi. În special nucile PeKane (greșeală de scriere intenționată). Nucile pecan îmi oferă numeroși acizi grași nesaturați, proteine, fibre și multe vitamine. După ce îmi plimb câinele dimineața, întotdeauna îmi încep ziua cu o mână de nuci, iar cele pecan fac parte din alegerile mele regulate. 

Poate pentru unul dintre voi sau pentru ceilalți e o inspirație bună pentru startul weekend-ului”, a scris Thomas Muller. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!