Arsene Wenger Bayern Munchen Diego Benaglio Jurgen Klinsmann Germania

Wenger la Bayern? Vezi ce portar vrea Bayern si cate milioane de euro o sa primeasca Klinsmann daca pleaca in vara!

Sansele lui Jurgen Klinsmann sa ramana la Bayern Munchen scad de la o zi la alta dupa 0-4 cu Barcelona, si 1-5 cu Wolfsburg.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Aprilie 2009, 15:32
Data actualizarii: Vineri 10 Aprilie 2009, 15:35

Aproape eliminata din Liga, Bayern isi pune toate sperantele in castigarea campionatului. Conform Daily Mail, preferatul conducerii ca inlocuitor pentru Klinsmann ar fi chiar managerul lui Arsenal, Arsene Wenger.

Tot mai criticat de suporteri pentru lipsa performantelor atat in campionat cat si in Liga, n-ar fi exclus ca Wenger sa se desparta de Arsenal la finalul sezonului.

Daca va fi demis la vara, lui Klinsmann i se va plati clauza de reziliere unilaterala pe care fostul antrenor al Germaniei si avocatii sai au negociat-o la sange: 5.000.000 de euro.

Bayern este in acest moment pe 4 in Bundesliga cu 48 de puncte in 26 de meciuri.

De asemenea Bayern este in criza de portari. Dupa ce Michael Rensing a gafat in mai multe meciuri si nici Hans-Jorg Butt nu a aratat ca merita sa fie titularizat dupa meciul cu Barcelona in care a luat 4 goluri, Bayern isi cauta portar.

Prima tinta este Diego Benaglio, elvetianul din poarta liderului VfL Wolfsburg, care ar costa 10 milioane de euro, dar care, conform declaratiei lui Felix Magath, nu este transferabil. Alte tinte pentru bavarezi sunt Rene Adler (Leverkusen) si Robert Enke (Hannover).

Modifică setările cookies