Pep Guardiola Bayern Munchen Karl Heinz Rummenigge Germania

Vrea Guardiola sa plece? "Este mai german chiar si decat germanii!" Presedintele lui Bayern vorbeste despre viitorul lui Pep

Karl-Heinz Rummenigge, presedintele lui Bayern Munchen, a vorbit despre viitorul lui Guardiola pe Allianz Arena.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Ianuarie 2015, 17:57
Data actualizarii: Marti 27 Ianuarie 2015, 17:58

Desi antrenorul spaniol a refuzat sa-si negocieze prelungirea contractului, Rummenigge este convins ca acesta va ramane si in viitor pe banca nemtilor.

Intr-un interviu acordat de Guardiola in acest weekend, acesta a lasat de inteles ca viitorul sau este incert: "A fost o mare provocare pentru mine, la fel ca si pentru sotia si copiii mei. Indiferent de ce se va intampla mai departe, eu am avut momente minunate ca antrenor la Bayern", a declarat Pep.

Rummenigge a incercat sa explice situatia la Bayern:

"Guardiola munceste incredibil de mult. Este mai german chiar si decat germanii cand vine vorba despre etica muncii sale. Guardiola va fi antrenorul nostru sezonul viitor. Credem unii in altii si sper ca Pep sa ramana mult timp la Bayern Munchen."

"El nu vrea sa isi lege viitorul de Bayern in acest moment, dar in mod cert va ramane atata timp cat el si familia sa se vor simti bine aici. Nu este un om nelinistit la Bayern, dar nu este nici cea mai calma persoana. Este determinat sa ajute echipa sa evolueze", a declarat Karl-Heinz Rummenigge despre Pep Guardiola, conform Daily Mail.

Modifică setările cookies