Thomas Tuchel Bayern Munchen Harry Kane Germania

Thomas Tuchel s-a lămurit în privința lui Harry Kane, la câteva zile după transfer

Antrenorul lui Bayern, Thomas Tuchel, speră că efectul venirii lui Harry Kane se va vedea încă de la meciul de vineri cu Werder Bremen, primul din noua ediţie a campionatului de fotbal al Germaniei, la aproape o săptămână după ce clubul din Munchen a realizat cel mai răsunător transfer al verii în Europa, scrie AFP.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 August 2023, 19:50
Data actualizarii: Joi 17 August 2023, 19:49

Căpitanul şi cel mai bun marcator din toate timpurile al naţionalei Angliei a avut "un impact imediat pe terenul de antrenament", a spus Tuchel, în condiţiile în care transferul a fost încheiat sâmbătă, iar în seara aceleaşi zile Kane a disputat primele minute în tricoul noii sale echipe.

Thomas Tuchel: "Harry Kane a avut un impact imediat"

Acest impact se vede "în felul cum munceşte, cum se comportă în vestiar, cât este de modest şi de pasionat", a afirmat Tuchel. "Este primul pe terenul de antrenament, joacă împreună cu rezervele, îi inspiră pe ceilalţi jucători şi de aceea este o mare vedetă", a subliniat tehnicianul.

Dacă "nu se întâmplă nimic extraordinar", Kane va fi titular împotriva lui Werder în tricoul echipei care a câştigat ultimele unsprezece ediţii ale Bundesligii.

"Este efectul Harry Kane şi de aceea el face să crească foarte mult şansele noastre să învingem mâine", a adăugat Tuchel.

Format la Tottenham, unde a petrecut aproape două decenii, Kane va avea parte de o nouă provocare, la 30 de ani, aceasta fiind prima lui experienţă în afara Angliei, dar Tuchel nu-şi face griji pentru noul său atacant central.

"Evident că suntem nerăbdători, dar Harry este cineva care se adaptează foarte repede, în jurul lui jucătorii se vor adapta rapid", a declarat Tuchel.

Bayern a dominat mai puţin autoritar sezonul trecut al Bundesligii, obţinând titlul de campioană doar în minutul 89 din ultima etapă, profitând de un pas greşit al lui Dortmund.

Pe locul doi în clasamentul celor mai buni marcatori din istoria Premier League, Kane speră să câştige cu Bayern primele trofee din cariera sa.

Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!