SOC in Germania! Neuer, acuzat ca ar fi folosit "tehnici interzise" pentru recuperare! Testele antidoping au fost facute imediat: "Sunt surprins, nu am patit niciodata asta!&quot
Miercuri 28 Martie 2018, 22:10

SOC in Germania! Neuer, acuzat ca ar fi folosit "tehnici interzise" pentru recuperare! Testele antidoping au fost facute imediat: "Sunt surprins, nu am patit niciodata asta!"

Manuel Neuer a revenit la antrenamentele lui Bayern mai repede decat se anticipa.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Intoarcerea lui Neuer inainte de termenul oferit initial de medici a ridicat semne de intrebare, iar portarul german a fost supus un control antidoping surprinzator. Neuer a fost suspectat ca a apelat la transfuzii pentru a-si forta organismul sa revina mai rapid.

"Nu a fost vorba de transfuzii, ci de un tratament cu celule stem. E o procedura prin care se intareste sistemul osos. Atunci cand ai rupt un os de trei ori devine obosit. Am fost surprins pentru ca nu am fost chemat niciodata la un control antidoping", a declarat portarul german.

Neuer a trecut cu bine peste testul antidoping, rezultatele fiind negative. Goalkeeper-ul lui Bayern forteaza revenirea pentru a prinde lotul Germaniei pentru Campionatul Mondial din Rusia.Liderii PSD își aleg tabăra înainte de bătălia de vineri din CEX. Cine a întors armele împotriva lui Dragnea