Dominik Szoboszlai RB Leipzig Ungaria Germania

”Să începem cu o veste bună”. Presa din Ungaria, anunțul zilei despre ”perla” de zeci de milioane de euro

Ungaria a început perfect campania de calificare la EURO 2024, cu o victorie răsunătoare în fața Bulgariei, cu 3-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Martie 2023, 09:03
Data actualizarii: Joi 30 Martie 2023, 09:03

Echipa lui Marco Rossi îi face pe maghiari să se încarce cu entuziasm cu privire la turneul final. Ungaria are o generație tânără, cu jucători care atrag atenția celor mai importante echipe ale Europei, iar printre aceștia se numără și Dominik Szoboszlai (22 de ani).

Dominik Szoboszlai i-a făcut pe maghiari să vibreze de fericire!

Mijlocașul lui RB Leipzig este acum cel mai bine cotat jucător maghiar, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Este evaluat acum la 40 de milioane de euro, spre bucuria presei din Ungaria: ”Să începem cu o veste bună. Dominik Szoboszlai valoarează acum 40 de milioane de euro, astfel că, dacă vrem, o putem traduce ca cinci milioane de euro pentru ultimele două meciuri, cu Estonia și Bulgaria”, scrie Nemzeti Sport.

Precedenta valoare de piață a starului Ungariei era de 35 de milioane de euro, dar a reușit să ajungă la 40 de milioane de euro cu evoluțiile sale de la națională și echipa de club.

La Leipzig, Szoboszlai este printre cei mai eficienți jucători ai echipei. Are 13 assist-uri, cifră la care se adaugă și cinci goluri, în 35 de partide.

În vară, s-a discutat intens în presa internațională despre posibilitatea ca mijlocașul maghiar să ajungă în La Liga, la Real Sociedad, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Szoboszlai mai are contract cu Leipzig până în 2026.

Cel mai bine cotat jucător român este Răzvan Marin (26 de ani), de la Empoli, cu o valoare de piață de opt milioane de euro.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!