Record fantastic reusit Bayern Munchen, dupa ce a devenit CAMPIOANA GERMANIEI! Cum a inventat Guardiola o noua super putere

Autor: Sport.ro
Marti 25 Martie 2014, 23:13

	Record fantastic reusit Bayern Munchen, dupa ce a devenit CAMPIOANA GERMANIEI! Cum a inventat Guardiola o noua super putere

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, miercuri 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

Sarbatoare la Munchen. Bayern a reusit sa cucereasca al 24-lea titlu din istorie. In meciul cu Hertha, Bayern a stat cu un ochi la rivala Dortmund, care nu avea voie sa castige cu Schalke.

Dortmund a facut 0-0 cu Schalke, iar Bayern a castigat cu Hertha cu 3-1, intr-un meci in care Kroos si Goetze au marcat in minutele 6 si 14, pentru ca Ribery sa inscrie in minutul 79.

Cu acest titlu, Guardiola a reusit si un nou record istoric la Bayern, devenind campioana cu sapte etape inainte de final si 25 de puncte peste locul 2, Dormund.

Mai mult, in meciul cu Hertha, Bayern a atins o performanta incredibila. A avut peste 1000 de pase reusite. Lahm a avut 134 de pase reusite din 134.

Anul trecut, Bayern devenea campioana pe 6 aprilie, in etapa cu numarul 28. Bayern poate juca acum linistita pentru un nou trofeu de vis: Champions League. Va juca in fata lui Manchester United in sferturile competitiei.
  

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies