Germania

Povestea tulburatoare de viata a fotbalistului care a invins Steaua: "La 10 ani, l-am vazut pe tata cum a omorat-o pe mama"

Polonezul Kuba Blaszczykowski, autorul singurului gol al meciului Steaua 0-1 Borussia Dortmund, are o poveste de viata cutremuratoare.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Ianuarie 2015, 10:14
Data actualizarii: Duminica 18 Ianuarie 2015, 10:17

Jakub Blaszczykowski, mijlocas la Dortmund si capitan al nationalei Poloniei si-a publicat autobiografia la fel ca multi fotbalisti de la echipele mari din Europa.

Dar spre deosebire de alti jucatori, Blaszczykowski are de spus o poveste cutremuratoare.

Acesta a tinut sa le vorbeasca fanilor sai si despre cel mai negru episod din viata sa, momentul in care a ramas fara parinti. Mama sa a fost ucisa cu sange rege de tatal sau, care a ajuns la inchisoare.

"Cand aveam 10 ani, l-am vazut pe tatal meu cu o omora pe mama", a dezvaluit fotbalistul.

Kuba, asa cum este poreclit, avea 10 ani si se afla acasa impreuna cu fratele sau, cand tatal lor a ucis-o pe mama lor! Acesta a fost condamnat la 15 ani de inchisoare, iar cei doi baieti nu au mai avut niciun contact cu el de atunci!

Blaszczykowski a dezvaluit prima data ce s-a intamplat inainte de EURO 2012, dar acum ofera si amanunte intr-un capitol din cartea sa.

"Nu e usor, nu am cum sa uit asa ceva, nu voi uita niciodata acel episod din viata mea, e o parte din mine. Am avut mai multe probleme in viata mea, dar toate astea m-au facut mai puternic. Stiu ca orice mi s-ar intampla, eu am vazut deja ce e mai rau pe lumea asta", povesteste Blaszczykowski.

Autobiografia jucatorului polonez a fost scrisa cu ajutorul jurnalistei Malgorzata Domagalik si va fi lansata oficial in luna mai a acestui an.

Modifică setările cookies