OFICIAL! Pep Guardiola revine in fotbal! A semnat cu un club GIGANT din Europa pana in 2016:

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Ianuarie 2013, 17:58
Data actualizarii: Miercuri 16 Ianuarie 2013, 18:13

Pep Guardiola a absentat doar un sezon din fotbal. Va reveni pe banca unui club imens din Germania.

Bayern Munchen a anuntat oficial ca Pep Guardiola va semna un contract pe trei sezoane incepand cu luna iunie a acestui an. Anuntul a fost facut pe contul de twitter al clubului.

Guardiola anuntase ca vrea sa antreneze o echipa din Anglia iar toate indiciile duceau catre Manchester City, club care l-a angajat pe Tiki Begiristain, prietenul si colaboratoul sau de la Barcelona. 

Guardiola e cel mai titrat antrenor din istoria clubului catalan, singurul pe care l-a antrenat in cariera. Are 14 trofee castigate in patru sezoane.

"Suntem fericiti ca am reusit sa-l convingem pe Guardiola, care a fost contactat de mai multe cluburi de prestigiu. Guardiola este unul dintre cei mai de succes antrenori din lume si speram ca impreuna sa facem lucruri importante. Asteptam cu nerabdare sa-si inceapa munca la 31 iulie",
a declarat Karl-Heinz Rumenigge, presedintele Consiului de Administratiei al clubului Bayern Munchen.

"Contractul lui Jupp Heynckes se incheie la finalul sezonului si am vrut sa aducem un antrenor de valoare in locul lui. Primul la care ne-am gandit a fost Josep Guardiola si suntem incantati ca a acceptat oferta noastra", a spus presedintele bavarezilor, Uli Hoennes.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!