"Man City si Chelsea m-au vrut, Barca si Real se interesau de mine!" Unde a ajuns cel mai curtat jucator din aceasta vara

"Man City si Chelsea m-au vrut, Barca si Real se interesau de mine!" Unde a ajuns cel mai curtat jucator din aceasta vara

Nu a vrut sa plece de la echipa care l-a facut cunoscut in Europa, insa clubul nu a rezistat in fata ofertelor de milioane.

Cel mai scump transfer facut in aceasta vara de Bayern Munchen, Mehdi Benatia, a fost unul dintre cei mai curtati jucatori in ultima perioada de mercato. Fundasul marocan a fost dorit de catre Chelsea si Manchester City conform presei din Anglia, insa Benatia a dezvaluit ca si gigantii din Spania au facut oferte.

"Manchester City si Chelsea m-au dorit, existand si interes din partea celor de la Real Madrid si Barcelona. Am discutat despre viitorul meu cu directorul sportiv al Romei, Walter Sabatini. Mi-a spus ca vor sa ma tina, dar aveau nevoie de banii din vanzarea mea. Asta m-a enervat, pentru ca initial am vrut sa raman aici.

Dar sa fie clar, sunt fericit ca am ajuns la Bayern Munchen. Imi place orasul, chiar daca e putin frig aici" a declarat jucatorul de 27 de ani pentru Kicker.

26 de milioane de euro a platit Bayern Munchen pentru fundasul central: "Nu conteaza in niciun fel pentru mine daca merg la un club fara ca acesta sa dea vreun ban sau pe o suma uriasa" a mai spus Benatia.

Citeste si:Mehdi Benatia
VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 7.000 de oameni și-au cumpărat vechime în muncă. Ce trebuie să facă românii care vor să procedeze la fel
BRAT
Modifică setările cookies