Game of Thrones la Munchen! Guardiola cere mai multa PUTERE la Bayern! Vrea sa controleze TOT ce misca in club

Autor: Sport.ro
Luni 02 Februarie 2015, 13:38

	Game of Thrones la Munchen! Guardiola cere mai multa PUTERE la Bayern! Vrea sa controleze TOT ce misca in club

Pep Guardiola nu se simte bine la Bayern, in ciuda declaratiilor din ultima vreme. 

"Game of Thrones la Munchen", titreaza azi Sport.es din Catalunia. Pep Guardiola are sanse mici sa mai ramana la Bayern din vara, in ciuda faptului ca domina Bundesliga. Chiar daca a fost umilita cu 4-1 de Wolfsburg in prima etapa din retur, parcursul echipei si jocul nu reprezinta problema de la Bayern.

Lupta pentru putere dintre Guardiola si presedintele Rummenigge este problema in acest moment la Munchen. Guardiola vrea putere mai mare la transferuri si la negocierile de contracte cu jucatorii, la fel ca si implicarea la echipa a doua si la sistemul de juniori, pe care vrea sa le monitorizeze atent si sa le modifice dupa ideile sale.

Pep a fost deranjat recent de faptul ca sefii clubului i-au prelungit contractul lui Pierre-Emile Hojbjerg pana in 2018, iar apoi l-au imprumutat la Augsburg fara sa-l intrebe. Pep nu a fost consultat nici la transferul lui Joshua Kimmich de la Stuttgart pentru 7 milioane de euro.

Recent, Pep s-ar fi certat cu directorul sportiv Matthias Sammer, dar clubul a negat informatiile publicate de Bild.

Guardiola s-a certat anul trecut si cu medicul echipei, dupa accidentarea de durata a lui Thiago Alcantara. Catalanul a acuzat cultura diferita de la Bayern care nu se potriveste cu metodele sale si a cerut inlocuirea medicului. 


Contractul lui Guardiola cu Bayern expira in 2016, dar catalanul a refuzat negocierile pentru unul nou. I-a anuntat pe sefii sai ca vor discuta in vara, insa sunt sanse mari ca Guardiola sa plece daca nu va primi puterea dorita in club. 

Iohannis, despre livrarea AstraZeneca în UE: Lucrurile nu pot fi trecute cu vederea pur şi simplu
BRAT
Modifică setările cookies