Cel mai infocat fan al lui Bayern Munchen! Gestul emotionant facut de un suporter! Cum a sarbatorit castigarea Champions League:

Autor: Sport.ro
Joi 25 Iulie 2013, 18:50

	Cel mai infocat fan al lui Bayern Munchen! Gestul emotionant facut de un suporter! Cum a sarbatorit castigarea Champions League:

►Premiera in Romania! Radu Valahu cara-n spate 120 de femei, sambata 13:40 IN DIRECT la Sport.ro si voyo.ro!

Un fan Bayern Munchen din Bosnia, a facut o promisiune inaintea finalei cu Inter din 2010: "Daca Bayern castiga Champions League, voi merge pe jos pana la Munchen prin cinci tari: Bosnia, Croatia, Slovenia, Austria si Germania"

Majoritatea suporterilor ar fi ales sa sarbatoreasca cu bere, insa bosniacul este un musulman devodat, asa ca pentru el cel mai bun mod de a se bucura era sa mearga 965 de kilometri pe jos.

Jose Mourinho a castigat finala Champions League din 2010, iar excursia bosniacului a fost amanata. La fel s-a intamplat si in 2012, cand in Bayern a pierdut finala cu Chelsea.

Abia in 2013, Bayer a reusit sa castige al cincilea trofeu Champions League, iar bosniacul de 45 de ani si-a inceput excursia. Pe 10 iulie el a plecat din orasul Bugojno, Bosnia, imbracat in echipamentul lui Bayern Munchen, o sapca si doua perechi de incaltaminte. Drumul sau s-a terminat chiar pe Allianz Arena, pe 22 iulie, la victoria lui Bayern in fata Barcelonei.

Dupa ce a mers pe jos 42 de zile, bosniacul a fost intr-o stare de sanatate cam proasta. El a fost internat la un spital din Munchen. a slabit 13 kilograme si a mers in medie 22 de kilometri pe zi.

Iohannis anunță noile măsuri de relaxare: De la 1 iunie, se va putea circula liber în afara localităţilor
BRAT