Tuchel, rasplatit de sefii lui Chelsea dupa ce a castigat Champions League! Abramovich ii propune un nou contract antrenorului

Thomas Tuchel Champiosn League Chelsea Anglia A venit si rasplata pentru Tuchel! Va semna un nou contract cu Chelsea! Cat timp va fi valabil noul contract
Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 30 Mai 2021, 18:11
Data actualizarii: Duminica 30 Mai 2021, 20:04

Chelsea s-a impus in finala UEFA Champions League de la Porto.

Venit in iarna la Chelsea, Tuchel a reusit sa schimbe fata echipei si a condus clubul lui Roman Abramovich catre un nou triumf in Champions League, pentru a doua oara, dupa victoria din 2012.

Potrivit The Guardian, Chelsea se pregateste sa ii ofere lui Tuchel un nou contract, pe doi ani, cu posibilitate de prelungire pe inca unul. Antrenorul german este incantat de parcursul echipei si deja s-a gandit si la transferurile din aceasta vara. Jurnalistul Fabrizo Romano a confirmat ca Tuchel va semna un cou contract.

Tuchel si Roman Abramovich s-au intalnit prima oara imediat dupa finala castigata de Chelsea. Acesta a povestit, dupa finala, ce a avut in plus echipa lui:

"Sa impartasesc aceste momente cu toata lumea e incredibil. Am reusit. Wow. Nu stiu cum sa ma simt. Ma simt recunoscator ca am ajuns la a doua finala de Champions League. Ma simt diferit. Am fost... Am simtit ca ne apropiem de trofeu

Jucatorii au fost determinati sa castige acest trofeu. Am vrut sa le punem probleme. Am incurajat pe toata lumea sa intre, sa aiba curaj si sa lovim pe contraatac. A fost un joc dur, de bataie, un joc fizic, dar jucatorii s-au ajutat reciproc.

Noi am fost puternici in duelurile unul la unul si am revenit. Am avut cateva ocazii inainte de pauza. In repriza secunda am stiu ce va urma. Am stat in ghetele noastre si sunt bucuros ca am reusit", a spus Thomas Tuchel, la finalul meciului cu City.

Urmatorul obiectiv al lui Tuchel va fi castigarea Premier League.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!