Cel mai fericit fotbalist roman! Joaca la echipa care le-a ECLIPSAT pe Barca, Real si Man United in 2011 si e in cel mai bun an din istorie!

Schalke 04 Ciprian Marica Germania
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Februarie 2012, 12:59
Data actualizarii: Joi 09 Februarie 2012, 13:12

Niciuna dintre primele 20 de echipe ale lumii nu a reusit perfomanta lui Schalke din 2011!

Conform analistilor financiari de la Deloitte's Football Money League, in topul celor mai bogate cluburi din lume au avut loc schimbari importante in ultimul an.

Cea mai mare crestere dintre toate echipele in ceea ce priveste venitul a avut-o Schalke 04! Echipa la care joaca Marica si cu care Steaua poate sa se intalneasca in optimile Europa League daca cele doua echipe trec de Twente, respectiv Viktoria Plzen, a incasat nu mai putin de 202,4milioane de euro in 2011, o crestere de 45% fata de anul precedent!

Schalke a sarit astfel de pe locul 16 pe care se afla in 2010 pana pe locul 10! Unul dintre principalele moduri prin care Schalke a incasat bani a fost felul in care au utilizat Veltins Arena. In plus, Schalke a ajuns pana in semifinalele Ligii Campionilor. Iar in acest sezon, Schalke este una dintre cele 4 echipe care se lupta la titlu, trofeu pe care nu l-a mai obtinut de aproape 55 de ani. Ratarea unei calificari in acest sezon de Liga Campionilor i-a costat insa - Schalke putea sa fie chiar mai sus in top!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!