Ce campion mondial a fost scos pe piata de Bayern!

Autor: Sport.ro
Joi 26 Noiembrie 2009, 20:17
Ce campion mondial a fost scos pe piata de Bayern!

Antrenorul lui Bayern Munchen, Louis van Gaal, a anuntat ca italianul Luca Toni, suspendat de club pe termen nedefinit, trebuie sa isi caute alta echipa, dupa conflictul acutizat dintre cei doi.

"Toni insusi a declarat ca vrea sa plece. In acest caz, cred ca trebuie sa isi caute alt club", a declarat Van Gaal.

Viitorul lui Toni la Bayern (unde a sosit in anul 2007) va fi decis de conducatorii gruparii bavareze, conform olandezului.

"Bineinteles ca am si eu un cuvant de spus in acest sens, dar conducerea va decide. Fiecare jucator are sansa lui, insa fiecare trebuie sa si raspunda exigentelor profesionale de la Bayern Munchen. Eu nu fac compromisuri", a comentat Van Gaal, care l-a scos pe Toni din lot pe termen nedefinit.

"Am probleme cu Van Gaal de patru luni. Se poate spune ca relatia noastra este incheiata", a declarat Toni.

Atacantul italian declarase pentru un post de televiziune din tara sa ca ar dori sa revina in Serie A, pentru a avea sansa de a participa la turneul final al Cupei Mondiale.
Italianul in varsta de 32 de ani a primit, pentru aceasta declaratie si pentru alte mentiuni critice la adresa antrenorului de la echipa sa, o amenda in valoare de 25.000 de euro din partea conducatorilor bavarezi.

Toni, accidentat in 2009 o perioada indelungata, a jucat, dupa recuperare, la echipa de amatori a clubului, in divizia a treia.

In actuala editie a primei ligi germane, a fost trimis pe teren doar de patru ori si a incris un gol. In sezonul 2007-2008, Toni fusese golgheterul primului esalon.
 

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

LIVE VIDEO Simona Halep își prezintă trofeul la bordul unui autobuz etajat, la Constanța
BRAT