OFICIAL Borussia Dortmund și-a prezentat noul antrenor

Borussia Dortmund Nuri Sahin Germania
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Iunie 2024, 18:58
Data actualizarii: Vineri 14 Iunie 2024, 19:06

Borussia Dortmund și-a prezentat noul antrenor, după ce Edin Terzic a plecat de la echipă.

La o zi după ce a fost oficializată despărțirea de antrenorul Edin Terzic, Borussia Dortmund a anunțat numele noului antrenor principal.

Dortmund și-a prezentat noul antrenor: Nuri Șahin

În vârstă de 35 de ani, turcul Nuri Șahin a ocupat în ultimele șase luni funcția de antrenor secund în staff-ul lui Terzic, iar acum va fi ”principal” la echipa cu care a câștigat un titlu de campion în Bundesliga.

Potrivit comunicatului oficial, înțelegerea dintre Șahin și Borussia Dortmund se va întinde pe trei sezoane, până în 2027.

"Este o onoare enormă pentru mine să fiu antrenorul Borussiei Dortmund. Aș dori să le mulțumesc tuturor celor din conducerea clubului pentru încrederea acordată.

Aștept cu nerăbdare noul meu rol la BVB. Voi face tot ce îmi stă în putință, cu multă energie și pasiune, încă din prima zi, pentru a obține cele mai bune rezultate posibile", a spus Nuri Șahin.

În cariera sa de fotbalist, Nuri Șahin a evoluat în mai multe rânduri la Borussia Dortmund, club la care a făcut și junioratul. A mai trecut pe la cluburi precum Feyenoord, Real Madrid, Liverpool, Werder Bremen sau Antalyaspor și s-a retras în 2022.

Tot la Antalyaspor a început și cariera sa de antrenor, iar din 2024 a ajuns în staff-ul tehnic de la Borussia Dortmund.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!